HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Sutil üléspróbán járt a Force Indiánál

2013.02.14. 19:25 Real Simon says

Adrian Sutil üléspróbát tartott a Force India központjában. A csapat hivatalosan még nem nevezte meg második pilótáját, de valószínű, hogy a 30 éves német vezetheti a VJM06-ost a jövő heti, barcelonai tesztelésen.

Sutil_Force_Nurb89.jpg

Adrian Sutil szerdán üléspróbát tartott a Force India székhelyén, Silverstone-ban. Könnyű lenne ebből arra következtetni, hogy Vijay Mallya anyagi nehézségektől szenvedő csapata megtalálta Paul di Resta csapattársát, ám a narancssárga-zöld-fehérek szerint nem erről van szó. „Jelenleg még nincs végleges beosztás a barcelonai tesztre, de lehetséges, hogy Adrian is szerepet kap. A pontos beosztást hétfőn fogjuk közölni” – jelentette be a Force India sajtóosztálya.

Régóta folynak a spekulációk, hogy vajon az egyéves kényszerszünet után visszatérő, 30 éves német, vagy a Ferrari támogatását élvező WSR-ezüstérmes, Jules Bianchi kapja-e meg a kettes számú pilótaülést. Valószínű, hogy a gárda a barcelonai teszt eredménye alapján dönt majd a két rivális között.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr425080812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása