HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Massa vezetheti többet az új Ferrarit

2010.01.31. 13:39 Real Simon says

Megváltoztatta a hétfőn, Valenciában kezdődő F1-es tesztsorozat tervezett menetrendjét a Ferrari. Miután a Fioranóban uralkodó fagyos időjárás miatt Felipe Massa nem próbálhatta ki az F10-est a csütörtöki bemutató után, a csapat úgy döntött, hogy a brazil tölthet több időt az ismerkedéssel Valenciában.

Eredetileg Massa körözött volna az új autóval a bemutató napján és a spanyolországi tesztelés első napján, ezt követően két napra Alonso vette volna át a volánt. Az új felállás szerint azonban Massa vezetheti a Ferrari F10-est hétfőn és kedden, míg Alonso csak szerdán próbálhatja ki új munkaeszközét.

Ennek oka, hogy egyedül a brazil tud közvetlen összehasonlítással szolgálni a mérnököknek a 2009-es F60 és az idei F10 közötti eltérésekről, a fejlődés mértékéről.

Szólj hozzá!

Címkék: ferrari tesztelés alonso massa valencia fernando felipe f10

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr472211609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása