HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Sauber rászánta magát a névváltoztatásra

2010.03.18. 09:13 Real Simon says

Hamarosan kérvényezni fogja csapata nevének megváltoztatását Peter Sauber – értesült az Autosport magazin. Az istálló hivatalosan BMW Sauber Ferrari néven kapott rajtengedélyt az FIA-tól erre az idényre, de úgy tűnik, a sportág történetének egyik leghülyébb neve (az 1970-es években szerepelt Maki és Trojan, valamint az 1992-ben riogató Andrea Moda Formula mellett) végre a múlté lehet.

„Kérvényezni fogjuk a sasszé nevének megváltoztatását, de az időpontjáról még nem döntöttünk. Valamikor a szezon folyamán sor kerül erre” – jelentette ki Sauber.

Sauber hozzátette: a szezon előtt azért nem kérvényezték a névváltoztatást, mert tartottak attól, hogy ezzel elveszíthetik jogelődjük, a BMW Sauber 2009-es szereplése (vb-6. hely) után járó televíziós jogdíjpénzeket.  

Peter Sauber arról is beszámolt, hogy ugyan folyamatosan keresi a támogatókat, azonban tisztában van vele, hogy a szezon megkezdése után igen nehéz lesz névadó szponzort találni. A csapatvezető abban reménykedik, hogy 2011-re sikerül főszponzort találnia, akinek névadói megállapodását előrehozhatják ennek az évnek a közepére.

Szólj hozzá!

Címkék: bmw sauber névváltozás peter sauber

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr382211712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása