HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Massa a Red Bullt, Webber a Ferrarit dicséri

2011.02.22. 15:24 Real Simon says

Egymásra mutogatnak a 2011-es tesztidény sztárjai, de most jó értelemben. Mark Webber a Ferrari erősségeit dicséri, miközben Felipe Massa arra int, hogy a Red Bull még annál is erősebb, mint amit eddig mutatott.

Csak két istálló, a Ferrari és a Red Bull lehetett teljesen elégedett a teljesítményével a barcelonai tesztelés után. Az első két napon Sebastian Vettel szerezte meg a legjobb időt, a zárónapon azonban a legtöbb időt pályán töltő Felipe Massa bizonyult a leggyorsabbnak.

Az összes csapat közül a Ferrari tette meg a legnagyobb távot Barcelonában (ami azt illeti, már Jerezben is): Alonso és Massa 435 kört (2025 kilométert) rajzolt a katalán aszfaltra. Sebastian Vettel és Mark Webber ezzel szemben csak 349 kört teljesített a Red Bull-lal, ami 1625 kilométernek felel meg. A bajnokcsapatnál a Mercedes és a Sauber is szorgalmasabbnak bizonyult.

Webber elmondta: egyértelműen a Ferrarit tartja a legkomolyabb ellenfélnek. „A Ferrari nagyon erős. A kocsijuk egyfolytában a pályán volt, és nem csak úgy körözgettek, hanem gyorsak is voltak. Azt gondolom, ha a Ferrarit meg tudjuk verni, minden oké lesz.”

Massa ezzel szemben elsősorban a Red Bullt dicsőítette: „Tény, hogy a Red Bull nagyon, nagyon gyors. Biztos, hogy mi sem vagyunk sokkal lemaradva, de vasárnap például Rosberg volt gyors és a McLaren és más csapatokat sem szabad leírni.”

Felőlünk akár kezdődhetne is a szezon - de a bahreini bejelentés után az még sajnos kicsit odébb van...

Szólj hozzá!

Címkék: teszt barcelona ferrari webber massa red bull

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr462680982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása