HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Button Budapesten bőgeti a McLarent május elsején!

2012.04.12. 23:59 Real Simon says

Még a Magyar Televízió berkein belül is "szigorúan titkos" projektnek számított, amit csütörtökön hivatalosan is bejelentettek: május 1-jén Budapest belvárosában, a Szent István bazilika és a Parlament között száguld Jenson Button, a Vodafone McLaren Mercedes pilótája, egy háromórás motorsportparádé keretében.
 
Jenson Button Budapest legszebb utcáin parádézik majd a McLaren-Mercedesszel, május 1-jén
 
A bemutató egy négynapos, ingyenes, a Vodafone Magyarország által szervezett (és szponzorált) programsorozat része, amelyen a 2009-es világbajnok, Jenson Button mellett a hazai ralisport, a túraautó-világbajnokság (WTCC) és több más autóverseny-sorozat szereplője is felvonul a belvárosi ideiglenes pályán.
 
A Vodafone és a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) csütörtöki tájékoztatása szerint az április 28. és május 1. közötti eseménysorozat Hungaroring Boxutcájában több tucat különleges versenyautót lehet megtekintetni. Az érdeklődők kipróbálhatják, hogy milyen a valóságban egy Formula-1-es kerékcsere, illetve 3D-s "greenbox" fotózáson vehetnek részt, amelyen néhány pillanatra a száguldó cirkusz pilótájává válhatnak.
 
A látogatók találkozhatnak a versenyzőkkel, továbbá bele is ülhetnek a versenyautókba. A motorsporthoz kapcsolódó programok mellett gasztronómiai- és divatshow-k, gyermekprogramok, virtuális vízilabda-bajnokság, valamint koncertek is várják a látogatókat.
 
Az esemény biztonságáról több száz fős biztonsági személyzet gondoskodik május 1-jén. A helyszíni tájékoztatásra is nagy hangsúlyt helyeznek a szervezők: a főbb tömegközlekedési pontokon - például a Kossuth téri, Nyugati pályaudvari, Arany János utcai és Deák téri metrómegállók aluljáróiban - is tájékoztatnak a programokról, a biztonsági szabályokról, illetve arról, hogy az egyes szakaszok milyen utcákból közelíthetők meg.
 

 
A rendezvény főszponzora a Vodafone, partnere és kiemelt médiatámogatója az MTVA, a közszolgálati médiumok tartalomszolgáltatója.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr564398646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

colonel Tigh 2012.04.13. 19:07:11

Amikor Vettel és a Red Bull 2009-ben Szegeden mutatták be a technikát azt soha nem fogom elfelejteni. Gyönyörű volt...
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása