HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Hamiltontól tartanak legjobban a tifosók

2010.01.29. 09:35 Real Simon says

A Ferrari csütörtöki F1-es prezentációjához kapcsolódva a legnagyobb olasz sportnapilap, a La Gazzetta dello Sport megszavaztatta olvasóit az interneten arról, hogy szerintük kitől kell leginkább tartania Alonsóéknak a vb-címért folyó csatában?

A szavazás eredménye elejétől fogva Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) fölényét mutatja, aki 24 óra elteltével a szavazatok 44%-át kapta a tifosóktól. Michael Schumacher (Mercedes) áll a második helyen (37,6%), aki a kezdeti „gyengélkedés” után szorosan felzárkózott Hamilton mögé, míg Sebastian Vettel (Red Bull) csak az olasz F1-drukkerek 14%-a szerint jelenthet veszélyt Alonso, illetve Massa bajnoki ambícióira. A világbajnoki címvédő, Jenson Button (McLaren-Mercedes) csupán a szavazatok 4,3%-át kapta.

Az egyik népszerű angol F1-es fórum olvasói szerint szintén Hamilton (39%) a legesélyesebb a 2010-es világbajnoki címre. A McLaren menőjét Schumacher (21%), Alonso (20%), Vettel (8%) és Button (5%) követi.

Szólj hozzá!

Címkék: ferrari szavazás schumacher button hamilton alonso massa vettel közvélemény gazzetta dello sport

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr552211605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása