HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Hamiltonnak nagyon tetszik az új McLaren

2010.02.03. 11:03 Real Simon says

Ég és föld a különbség a tavalyi és az idei McLaren között, a szezon legelején mutatott forma alapján. Ezt Lewis Hamilton jelentette ki, miután tegnap Valenciában először próbálhatta ki a wokingiak új „fegyverét”, az MP4-25-öt.

„Ég és föld a különbség a 2009-es kocsi első tesztnapjához, első tesztköreihez viszonyítva” – mondta a 2008-as világbajnok. „Nyilván egészen közelről kísérhettem figyelemmel az autó fejlesztését, és ahogy láttam, hogyan alakul, egyre erősebben éreztem, hogy ki akarom próbálni az új alkatrészeket. Mosolyogva szálltam ki a kocsiból, jól éreztem magam a pályán. Pozitívak az érzéseim, reményeim szerint sikerült úrrá lenni azokon a problémákon, amelyek a tavalyi kocsival adódtak” – összegzett Hamilton.

Az angol pilóta arról is beszélt az autosport.com-nak, hogy mivel még csak a fejlesztési ciklus elején járunk, természetesen sok csiszolnivaló van az MP4-25-ön. De úgy véli, jó irányba haladnak afelé, hogy versenyben legyen ezzel a kocsival a világbajnoki címért.

„A Ferrari nagyon gyors, akárcsak a Sauber. De mi nem akarunk olyan (kevés – a szerk.) benzinmennyiséggel körözni, mint a többiek. Könnyedén hoztam a betervezett köridőket, de még rengeteget lehet fejleszteni a kocsin” – értékelte a McLaren helyzetét Lewis.

Világbajnoki címvédő csapattársa, Jenson Button ma (szerdán) próbálhatja ki először az MP4-25-öt.

Szólj hozzá!

Címkék: tesztelés mclaren hamilton valencia lewis jenson button mp4 25

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr402211622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása