HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Petrov mégsem indulhat a Renault-val?

2010.02.09. 20:10 Real Simon says

Veszélybe került Vitalij Petrov F1-es bemutatkozása, miután a Renault számlájára nem érkezett meg a pilóta menedzsmentje által beígért 15 millió eurós „belépti díj“ első részlete. A hírek szerint az orosz oljatársaság, a Lukoil, valamint Petrov személyes szponzora, a Red Bull teremtette volna elő az F1-es induláshoz szükséges összeget, ám ez nem valósult meg.

Petrov apja most személyi hitelt vett fel egy banknál, hogy a március 1-jéig esedékes 7,5 millió eurós részletet ki tudják egyenlíteni. A bank azonban még nem utalta át a pénzt, ezért máris arról szólnak a pletykák, hogy Vitalij még a szezon előtt elvesztheti a két hete még biztosnak tűnő pozícióját.

„Tagadni kívánunk mindenfajta híresztelést, ami egy, a versenyzőnk édesapjával készült interjú során nyilvánosságra került. Szeretnénk mindenkit tájékoztatni arról, hogy a Renault F1 Team és Vitalij megegyezést kötött és érvényes szerződéssel rendelkezik a 2010-es szezonra. Vitalij a szezon mind a 19 versenyén rajthoz fog állni a csapatunk színeiben“ – állítja a Renault közleménye.

Folytatása következik...

Szólj hozzá!

Címkék: pénzügyek renault vitalij petrov

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr382211643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása