HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Schumacher és Alonso új személyes szponzorai

2010.02.12. 09:42 Real Simon says

Michael Schumacher két új személyes szponzorral vág neki a 2010-es idénynek. Schumi a ruhaneműket gyártó Jet Set és a Navyboot lábbeli-márka „nagykövete” lesz, melyeket a francia Gaydoul Group forgalmaz. A reklámszerződés konkrét összege nem ismeretes, de német üzleti lapok 2 millió dollárra becsülik az egy évre szóló megállapodás értékét.

Tegnap Jerezben egy komplett tévéstáb dolgozott a Mercedes garázsában, könnyen lehet, hogy az új reklámfilmet forgatták Schumacherrel. Ez azt is jelenti, hogy a Mercedes megengedi, hogy versenyzői privát szponzorokkal is szerződjenek (a McLarennél például ilyesmi nem lehetséges).

Spanyolországból származó hírek szerint Fernando Alonso is szerződést hosszabbított a konyhai felszereléseket forgalmazó Silestone márkával. Az egyelőre kérdéses, hogy a Ferrari hozzájárul-e a privát szponzor emblémájának megjelenítéséhez Alonso sisakján és/vagy overallján.

Szólj hozzá!

Címkék: mercedes ferrari schumacher szponzor alonso

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr82211648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása