HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

David Coulthard DTM-Mercedest tesztelt

2010.02.15. 09:42 Real Simon says

Két napig (csütörtök-péntek) tesztelte az AMG Mercedes C-osztályos DTM-versenygépét David Coulthard a dél-spanyolországi Monteblanco tesztpályán. Megfigyelők szerint ez még nem jelenti azt, hogy DC vissza szeretne térni a versenyzéshez a német túraautó-bajnokságban, de az is igaz, hogy más értelme nem nagyon van egy kétnapos tesztelésnek.

„A Mercedes DTM –csapatának tagjai, akikkel már régóta jó barátságban vagyok, szervezték meg nekem ezt a tesztelést” – mondta Coulthard, aki a McLarennél töltött ideje alatt (1996-2004) több alkalommal is feltűnt a Mercedes vendégeként egy-egy DTM-futamon. A tesztelésen elért eredményei azonban nem szivárogtak ki.

A 38 éves skót mellett a kínai Cseng Kong-Fu, az új-zélandi Earl Bamber és a belga Nico Verdonck vezethette a Stern AMG Mercedes C-Klassét, amellyel az elmúlt két évben Matthias Lauda versenyzett a DTM-ben. Érdekes, hogy a referenciának használt köridőket a DTM egyetlen női versenyzője, Susie Stoddart futotta.

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: teszt coulthard mclaren david dtm

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr192211655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása