HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Az F2-es bajnok Soucek lett a Virgin tartalékpilótája

2010.02.24. 08:54 Real Simon says

A tavaly újraélesztett Formula-2 bajnoki címvédője, Andy Soucek lett a Virgin Racing tartalékpilótája.

Az osztrák apától és spanyol anyától származó versenyző korábban a World Series by Renault-ban és a GP2-ben is próbálkozott, kevés sikerrel. Tavaly viszont magabiztosan megnyerte az F2-sorozatot, amivel kiérdemelt egy kétnapos tesztelést a Williams F1-es csapatánál, 2009 decemberében.

"Rettentően örülök annak, hogy a Virgin Racing leszerződtetett. Az új szerepem remek lehetőséget kínál arra, hogy felkészülje a Formula-1-ben való részvételre, ami természetesen a hosszabb távú célom. Remélem, sok információt tudok majd gyűjteni Timótól (Glock) és Lucastól (di Grassi), a technikai megbeszéléseken való részvételem, illetve a szimulátorban töltött idő során" - mondta a 24 éves spanyol pilóta.

Szólj hozzá!

Címkék: williams f2 virgin racing timo glock formula 2 tesztpilóta lucas di grassi andy soucek

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr102211673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása