HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Webber ejtette Briatorét, új menedzsere van

2010.03.10. 10:42 Real Simon says

Lewis Hamilton után egy héttel menedzsert váltott Mark Webber is. A Red Bull Racing ausztrál pilótájának ügyintézését mostantól a sportmenedzselésre specializálódott Octagon ügynökség veszi át.

Webber menedzselését eddig Flavio Briatore intézte, a Renault egykori csapatvezetője ellen hozott FIA-határozat (a 2008-as szingapúri manipulációs botrány miatt kizárták valamennyi FIA-rendezésű sporteseményről) azonban akadályozta Briatorét a munkavégzésben. Az olasz menedzser első fokon pert nyert ugyan a párizsi központi kerületi bíróságon, a nemzetközi szövetség azonban megtámadta a bírósági döntést, így az továbbra is érvényben van.

Az Octagon portfoliójába olyan ismert sportolók tartoznak, mint az amerikai csodaúszó Michael Phelps, az NBA-ben kosárlabdázó Chris Paul, vagy az ausztrál futballista, Harry Kewell.

1 komment

Címkék: menedzser red bull briatore mark webber octagon

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr832211697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gardendesigner 2010.03.10. 15:08:50

A Mosley féle személyes bosszú utóhullámai.... Bevallom, nem nagyon kedvelem Briattorét, és elég sok mindent el tudok képzelni a playboyról, de azt nem, hogy vágóhídra küldje a versenyzőjét. Az egész történet elég életszerűtlen, ahogy azt a kis Piquet előadta. Ha ebben valóban benne volt Briattore, annyi esze mindenképpen lett volna, hogy nem zavarja el a szezon közepén. Az is magáért beszél, hogy Mosley kivel kötött "vádalkut", és főleg, hogy ki ellen. Piquet mellesleg semmit sem ért vele.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása