HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Négy új szponzorral erősít a Lotus

2010.04.03. 09:24 Real Simon says

Hamarosan négy új támogatója lehet a Lotus Racingnek, amely a legerősebbnek tűnik az új istállók közül. A csapat a maláj kormány, valamint Tony Fernandes csapatvezető vállalkozásainak (Air Asia) köszönhetően meglehetősen stabil anyagi lábakon áll, ám az F1-ben - mint tudjuk - nincs az a pénz, amit ne lehetne elkölteni.

Az első új szponzor máris felkerült a mélyzöld-sárga kocsikra: a malajziai telekommunikációs vállalat, a Maxis felirata a kocsik hátsó szárnyán reklámozza magát. "Különösen nagy jelentőséget tulajdonítunk annak, hogy a támogatóink Malajziából érkezzenek" - jelentette ki Fernandes.

A másik maláj "erős ember", aki a Lotus mögött áll, Sri Mazak Nasarudin, aki a Naza Group vezetőjeként szintén elejétől fogva támogatja a csapat fejlődését. A Naza-csoport Malajzia legnagyobb magánvállalkozása, mely ráadásul az autóiparban tevékenykedik. A hírek szerint hamarosan két további - még meg nem nevezett - maláj szponzor is bekapcsolódik az F1-es kalandba.

1 komment

Címkék: üzlet malajzia szponzor tony fernandes lotus racing maláj gp

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr202211741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_152981 2010.04.04. 07:39:11

Hajrá jó ezt olvasni tessék megadni a hátteret nekik és hajrá :)
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása