HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Vettel nem rajong a Facebookért

2010.04.03. 09:15 Real Simon says

A Facebook, a Twitter és a többi közösségi portál a száguldó cirkuszban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend (a Ferraritól a Virginig minden, magára valamit is adó csapatnak van saját Twitterezője, aki az edzések, versenyek alatt, sőt, azok között is update-eli a rajongókat a csapattal kapcsolatos aktuális eseményekről), Sebastian Vettel nem rajong ezekért a modern kommunikációs csatornákért.

"A mostani lakóhelyemen, Svájcban már egész szép kis baráti kört alakítottam ki, de természetesen a Németországban élő régi cimboráimmal is tartom a kapcsolatot. De nem a Facebookon, meg hasonlókon keresztül - ezek engem hidegen hagynak" - mondta a 22 éves német tinisztár.

Tőle vártuk volna ezt a kommentárt a legkevésbé.

2 komment

Címkék: bulvár facebook sebastian vettel red bull

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr192211740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_152981 2010.04.04. 07:46:57

Szomorúan hallom :) Én pár hónapja fedeztem fel twittert facebookot régóta használom. Nem tudom Ti mennyire használjátok de eszméletlen jó hogy cspatok főleg a kis csapatok nrendesen használják futamok alatt előtt és után. Képek a boxból egy ebédről. Fontos infók ki milyen gumin mikor van a pályán. Közelebb hozza a versenyt. :) Mike Gascoyne rendszeresen használja :) Chandhok pedig lelkes újoncként azt is megosztja, ha ő van a címlapon egy maláj lapon :D Szóval, ha eddig nem tettétek meg kövessétek a pilótákat,csapatokat nem bánjátok meg :) Mi az F1ferrarinak is indítottunk egyet :) már 340-en követnek minket, sajnos magyar netezők első kérdése mi az twitter? Szóval jó lenne ha több fronton lenne kommuniklva hogy ez nem rossz dolog :) http://twitter.com/f1ferrarihirek http://twitter.com/sferrari83

Ismeretlen_148360 2010.04.04. 18:48:03

Egyetértek! A Twitteren be lehet jelölni, hogy kiket szeretnél követni (egy-egy F1-es csapatot, versenyzőt), és ha bejelentkezel, neked is lehetnek követőid. Az egyetlen feltétel, hogy időről-időre adj életjelet magadról: mit csinálsz, mit hallottál, mi a véleményed. A Twitter szép, a Twitter jó, twitterezz te is! ;)
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása