HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Problémák a koreai F1-es pálya körül

2010.04.12. 14:30 Real Simon says

A Formula-1 kedvenc (sőt, egyetlen) pályatervezője, Hermann Tilke először fejezte ki aggodalmát amiatt, hogy a Koreai Nagydíj szervezői nem készülnek el időben a jeongami versenypályával.

„Több évtizedes pályafutásom során most először tartok attól, hogy egy általam tervezett pálya nem készül el idejében” – nyilatkozta Tilke a német Focus magazinnak.

A koreai szervezőbizottság, a KAVO vezetője azonban sietett megnyugtatni mindenkit, hogy a munkálatok terv szerint haladnak, a pálya és a hozzá kapcsolódó létesítmények időben elkészülnek. A Koreai Nagydíjra a tervek szerint október 24-én kerül sor.

„Tudomásom szerint Ecclestone úr nemcsak magával az építkezéssel, hanem a Formula-1-es verseny szervezésével is teljesen elégedett. Eddig egyetlen kérdést vagy aggasztó gondolatot nem fogalmazott meg”
– válaszolta Jung Cho-Chung a szervezőket ért vádakra.

Szerintem ez a helyzet kezd hasonlítani a Donington-park átépítéséhez. Az új tulajdonos ott is hónapokon át bizonygatta, hogy minden a legnagyobb rendben van, a végén azonban csődbe ment a projekt. Nem zörög a haraszt...

2 komment

Címkék: ecclestone bernie hermann tilke jeongam koreai gp

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr942211758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_100074 2010.04.13. 18:46:27

Azért nem szabad elfelejteni, hogy még ha a "demokratikusabb" Koreáról van szó, ez mégiscsak kelet-Ázsia, ahol akkor is meg fogják építeni a pályát, ha beleszakadnak. Legalábbis, ha financiális problémák nem merülnek fel, a kivitelezőkön kőkeményen be fogják vasalni a határidőket. Legalábbis bízzunk benne :)

Ismeretlen_149536 2010.04.15. 22:09:22

Meg fogják építeni. Ez itt nem Sávoly. Szerintetek Tilke tervezett már jó pályát? Ami érdekes versenyekre is alkalmas? Talán Malajzia, de más nem ugrik be nekem.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása