HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

20 ezer dollárra vágták meg a Ferrarit

2010.05.08. 16:21 Real Simon says

Húszezer dollár pénzbüntetésre ítélte a FIA a Ferrari csapatát, mert a szerelők veszélyes módon engedték vissza kerékcseréje után Fernando Alonsót a boxutcába a szombati időmérő edzés utolsó szakaszának (Q3) első perceiben.

A kárvallott, Nico Rosberg (Mercedes) hirtelen fékezésre kényszerült, hogy ne ütközzön össze az elé bevágódó Ferrarival. A versenybírák ezért döntöttek úgy, hogy megbírságolják az olasz istállót, Alonso azonban megúszta az esetet.

A nemzetközi szövetséget már a Kínai Nagydíj után sok kritika érte, amiért nem hozott igazi szankciókat Vettel (Red Bull) és Hamilton (McLaren) boxutcai, illetve Alonso és Massa (Ferrari) boxbejárat előtti lökdösődésével kapcsolatban.

Szólj hozzá!

Címkék: barcelona mercedes ferrari büntetés incidens rosberg alonso bírság spanyol gp

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr422211801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása