HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Frank Williams: „Alulbecsültük Webber képességeit”

2010.05.16. 13:14 Real Simon says

Három esztendő telt el azóta, hogy Mark Webber távozott a Williams csapatától. Most, hogy Webber fölényes rajt-cél győzelmet aratott a múlt hétvégén Barcelonában, majd pólusra állította a Red Bullt Monacóban, Sir Frank Williams csapatvezető is belátta: annak idején alulbecsülték az ausztrál képességeit.

„Amikor még nálunk versenyzett, azt gondoltuk, hogy ő a felelős a problémáink egy részéért, visszatekintve azonban nem ez volt a helyzet” – nyilatkozta Williams egy német F1-es honlapnak. „Mark továbbfejlődött, hitt magában és a Red Bullnál mindenkit maga mellé állított a kedvességével. Mostanra felnőtt, ehhez nem férhet kétség. Nyilvánvaló, hogy egy top-autóval most csúcsformában van, hiszen a csapattársa, Vettel is nagyon erős. Mindketten egyformán teljesítenek” – véli Sir Frank.

Webber 2005-ben a tizedik, 2006-ban a 14. helyen végzett a pilóták pontversenyében a Williamsszel. Legjobb versenyeredménye egy harmadik hely volt 2005-ben Monte-Carlóban (2006-ban szintén úton volt egy dobogós hely felé, amikor váltóhiba miatt búcsúzni kényszerült). Akkoriban még csak jó-közepes pilótaként tartották számon.

„Két vagy három évvel ezelőtt még azt mondtam volna, hogy Mark túlságosan nagy nyomás alá helyezte önmagát, manapság azonban semmi nem mutat erre. Nyugodt, megtalálta a belső békéjét. Amit kifelé, az emberek felé mutat, az igazi” – véli Frank Williams.

2 komment

Címkék: vélemény red bull mark webber monacói gp frank williams

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr842211817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_149536 2010.05.16. 20:02:25

2004-ben Imolában alírt nekem egy bumerángot Webber (amit egy F1 rajongó ismerősömtől kaptam :)) Jaguárral nyomta. Akkor azt mondtam neki, hogy egyszer még világbajnok lesz. Remélem idén kiderül hogy igazam volt. Nagyon akar a srác, és mindent megtesz a sikerért. Szimpatikus.

Ismeretlen_148360 2010.05.16. 21:21:10

Cool! Remélem, bejön a jóslatod!;)
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása