HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Győzelemre áll a Williams-hibridhajtásos Porsche a Nürburgringen

2010.05.16. 11:06 Real Simon says

Vasárnap délelőtt 11 órakor - négy órával a verseny leintése előtt - nagy előnnyel vezet a Manthey-csapat Porsche 911 GT3-R Hybrid kocsija a Nürburgringi 24 órás viadalon. A Jörg Bergmesiter, Richard Lietz, Marco Holzer és Martin Ragginger által kormányzott Porsche két körrel vezet a WTCC-pilóták által dirigált BMW M3 E92 előtt.

A Manthey-Porsche különlegessége, hogy azt a lendkerekes KERS-t (kinetikusenergia-visszavezető rendszer) használja, amit a Williams F1-es istálló fejlesztett ki Angliában.

A harmadik helyen meglepetésre a Farnbacher Team Ferrari F430-asa áll (D. Farnbacher, A. Simonsen, L. Keen, M. Seefried), négy kör lemaradással.

Negatív meglepetés, hogy a néhány éve Le Mans-ban taroló Audi R8-asokkal kiálló Phoenix-csapatnak már csak egy kocsija van versenyben, a negyedik helyen. A többi R8-ast balesetek és technikai hibák kényszerítették térdre a hűvös éjszaka során.

Szólj hozzá!

Címkék: porsche nürburgring 24 órás hibridhajtás

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr842211815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása