HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Vettel Randy Mandyval randizik Isztambulban

2010.05.28. 09:39 Real Simon says

Vadonatúj kasztnit kapott a Red Bulltól Sebastian Vettel a Török GP hétvégéjére, és a 22 éves német – régi jó szokásához híven – ezt a kocsit is elkeresztelte. Sebastian új „élettársának” neve: Randy Mandy.

Amióta a Toro Rossónál versenyzett, Vettel eddig minden F1-es autóját valamilyen női névre keresztelte. A 2008-as Toro Rossót (amellyel nyert Monzában) Juliának becézte. A 2009-es Red Bull RB5 első verzióját Kate-nek szólította, a Silverstone-ban bemutatott, jelentősen átalakított verzió pedig a Kate’s Dirty Sister („Kate piszkos nővére”) névre hallgatott.

Az idei RB6-ost eredetileg Luscious Liz-nek („Buja Liz”) hívta, de miután a Monacói GP alatt a szerelők hajszálrepedéseket fedeztek fel az alvázán (repedtsarkú?!), a csapattal egyetértésben úgy döntött, hogy ejti őt. Vettel abban bízik, hogy Randy Mandy visszasegíti őt a győztesek sorába.

Szólj hozzá!

Címkék: bulvár sebastian isztambul vettel red bull elnevezés török gp rb6 randy mandy

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr582211839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása