HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Rendőrkézen a Formula–1-es csaló

2010.05.30. 10:55 Real Simon says

A magyar rendőrök elfogták azt a férfit, aki májusban a Formula-1 rendezvény nevével visszaélve csapott be több fiatal lányt, hostess-munkák ígéretével.

A férfi Szabó Zsolt és Balogh István nevet használva májusban kötött hostess-munkák elvégzésére szerződéseket, állítása szerint a Magyar Nagydíjra. Rászedett „ügyfeleitől” ötezer forintot kért fejenként munkaruha legyártására. Valójában nem csináltatott ruhákat és munkát sem biztosított.

A férfit a hét elején fogták el a kőbányai rendőrök, miután az egyik áldozata segítségével egy találkozót szerveztek meg vele. Kiderült, hogy a a XI. kerületi rendőrkapitányság is keresi a férfit, csalás miatt adtak ki ellene elfogatóparancsot. A bíróság azóta előzetes letartóztatásba helyezte.

(A teljes cikket itt találod.)

Szólj hozzá!

Címkék: formula 1 magyar nagydíj csaló

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr182211844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása