HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Hamilton nősülni készül, Button szakított a barátnőjével

2010.06.01. 17:02 Real Simon says

Nagyon más szelek fújnak mostanában a McLaren-Mercedes istálló pilótapárosa, Jenson Button és Lewis Hamilton háza táján.

Button két év felhőtlennek tűnő együttlét után szakított japán modell barátnőjével, Jessica Michibatával. A száguldó cirkusz egyik legkedveltebb párosa bő két héttel ezelőtt, a Monacói Nagydíjon még kéz a kézben sétált fel-alá; úgy tűnt, minden a legnagyobb rendben van. Jenson Jessicával együtt vett részt a TAG Heuer verseny előtti partiján és egy jótékonysági árverésen is. Törökországban azonban kiszivárgott, hogy a világbajnoki címvédő nehezen viselte az ingázást monte-carlói bázisa és barátnője tokiói otthona között, ezért szakított a csinos Jessicával.

Lewis Hamilton eközben arra készül, hogy - két mosolyszünet után - még az idén feleségül veszi a Pussycat Dolls lányegyüttes énekesnőjét, Nicole Scherzingert (vagy ahogy kedvenc kommentátorunk mondaná: "Szejcingert"). Hamilton a Török GP-t megelőző hetet Los Angelesben töltötte, ahol állítólag sort kerített a lánykérésre is. Az újdonsült futamgyőztes a jegygyűrű mellett azzal is meglepte jövendőbelijét, hogy apró fekete fülbevalót lövetett be mindkét fülébe.


Jessica és Jenson: Tokió túl messze volt Monte-Carlótól...

3 komment

Címkék: bulvár esküvő szakítás button hamilton nicole lewis jessica jenson sztárpletyka

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr182211851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sanyi ecséd 2010.06.01. 18:08:48

A legfrissebb pletykák szerint elképzelhető, hogy Sejcinger kisasszony szakít Hamiltonnal, mert összeszűrte a levet "von Tísszien" báróval, aki a BMW sportigazgatójaként ismeretes :-)

Ismeretlen_152981 2010.06.02. 09:23:27

Úgy látszik ez a Szejcinger palik féle verzió mindenkinél megragadt :D Én pl ilyen hülyeségek miatt is bírom ha Ő közvetít :D Szóval akkor ezentúl miss pussycat tartósan vágókép lesz az F1-ben :D Nem mintha sok bajom lenne vele de legrosszabbkor szokták bevágni :D Régen Mika felesége volt a hivatalos vágókép úgylátszik ez Mclarenes főszerep :D

Ismeretlen_149536 2010.06.06. 22:54:10

Ezek a "vágóképek" engem kikészítenek. Miért érdekes, hogy pl. a RedBull főnöke hogy néz amikor az autói a pályán mennek???? KIT ÉRDEKEL??? Tegyék be a bal felső sarokba miniképen, ha tényleg úgy vélik hogy van valami halovány értelme, de a verseny eseményei helyett miért ezeket a fejeket kell néznem? Nem érdekel, ne mutassák! Az IndyCar sorozatban '93-ban már meg tudták ezt oldani, de az F1-ben 17 évvel később még nem sikerült. Ja, a hírre: aha... és?
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása