HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Webber jövőre is a Red Bullnál folytatja

2010.06.07. 16:06 Real Simon says

Két pilótája isztambuli incidense után egy héttel a Red Bull Racing bejelentette, hogy egy évvel meghosszabbítja Mark Webber szerződését. Az 33 éves ausztrál pilóta 2007-ben került az energiaital-gyártó csapatához, első futamgyőzelmeit tavaly aratta (Nürburgring és Interlagos).

"Közös megegyezéssel jutottunk az egy éves szerződéshosszabbításra. Mindenki tudja rólam, hogy nem a lábamat lógatni jöttem a Formula-1-be; a karrieremnek ebben a szakaszában nagyon örülök az egy éves hosszabbításnak. Továbbra is remekül érzem magam a csapatnál, a Milton Keynes-i bázis pedig számomra olyan, mintha hazajárnék. Óriási megtiszteltetés, hogy részese lehetek a csapatnak, amint középcsapatból olyanná válik, amely a világbajnoki címekért küzd" - mondta Webber.

Az ausztrál szerződéshosszabbítása után egy jelölttel kevesebb áll majd az újságírók listáján a "potenciális Ferrari-pilóták" bejegyzés alatt.


1 komment

Címkék: szerződés red bull hosszabbítás mark webber

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr652211860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_149536 2010.06.15. 21:40:04

Növexik a Webber által dedikált bumerángom értéke! Csípem a mókust, jelenleg még Vettelnél is összeszedettebb.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása