HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

A Ferrari újabb két évre bizalmat szavatott Massának

2010.06.09. 14:54 Real Simon says

A Ferrari sajtóközleményben tudatta, hogy 2012 végéig meghosszabbította Felipe Massa idén decemberben lejáró szerződését. Ez két dolgot jelent: egyik, hogy a brazil továbbra is élvezi a Scuderia teljes bizalmát, másrészt, hogy a Robert Kubica, illetve Mark Webber szerződtetéséről szóló híresztelések megint csak nagy, kövér kacsák voltak.

„Örülök, hogy további két szezonban versenyezhetek a Ferrarinál. A pályafutásom során végig Maranellóban készülő motorokkal versenyeztem, és büszkeséggel tölt el, hogy folytathatom a munkát azzal a csapattal, amelyet a második családomnak tekintek” – fogalmazott Massa az örömteli bejelentés alkalmával.

A Ferrari csapatvezetője, Stefano Domenicali szerint: „Felipe már közel egy évtizede a Ferrari-családhoz tartozik, velünk együtt fejlődött mint pilóta és mint ember, együtt mentünk át néhány nagyon nehéz időszakon és hatalmas boldogságon. Meg akartuk mutatni, hogy a jövőben is stabil alakulat maradunk, és továbbra is hiszünk a pilótapárosunkban, amelynek tehetség, gyorsaság és a csapat javára történő, közös munka terén nincs párja.”

Massa eddig 69 nagydíjon vett részt a Ferrari színeiben (2006 óta), ezek közül 11-et megnyert, harmincszor állt a dobogón és 15 pole pozíciót szerzett.

Felipe Massa (BRA) Ferrari F10, Monacói GP Fotó (c) Ferrari SpA

1 komment

Címkék: ferrari szerződés massa felipe hosszabbítás stefano domenicali

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr962211863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_149536 2010.06.15. 21:33:03

Massa már nem a régi. Nagyon remélem hogy még látjuk az igazi önmagát.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása