HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Ralf Schumacher is hozzátett a németek focivébés sikeréhez

2010.07.03. 17:52 Real Simon says

Nagy meglepetésre Ralf Schumacher érte el a legjobb időt a Norisringen, a DTM idei negyedik futamának időmérő edzésén. A gyári AMG Mercedes C-Klassét kormányzó egykori F1-es pilóta 48,721 másodperc alatt teljesítette a 2,3 kilométer „rövid” városi pályát, ezzel pályafutása első pole pozícióját szerezte a Német Túrakocsi-bajnokságban. Schumacher ideje 69 ezreddel volt jobb, mint a második rajtkockáról induló csapattársa, Bruno Spengler eredménye.

„Őszintén szólva én magam is meg vagyok lepődve ezen az egészen. A Norisring fekszik nekem. Nagyszerű dolog az edzéselsőség, de azt gondoltam, hogy Bruno túlszárnyalja az eredményemet. Először is élvezni akarom a mai sikert, de egy dobogós helyezés vasárnap feltenné a koronát a hétvégére” – nyilatkozta a Laureus AMG Mercedes pilótája.

Ralf Schumacher formajavulása azért is figyelemreméltó, mert az eddigi legjobb edzéseredménye idén egy 13. rajthely volt (Valencia), versenyen pedig csupán két 9. hellyel „büszkélkedhet” (Hockenheim, Valencia).

1 komment

Címkék: schumacher ralf dtm norisring

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr482211892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_149536 2010.07.06. 21:19:01

Baromi nehéz pálya, pont a kevés kanyar miatt. Egyet elnézel és vége a gyors körödnek.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása