HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Szobi Balázs kamionversenyző a tegnapi légiszerencsétlenség egyik áldozata

2010.07.06. 10:57 Real Simon says

Tegnap (hétfőn) kora este három halálos áldozattal járó repülőgép-szerencsétlenség történt Budapesten. A Független Hírügynökség értesülései szerint az egyik halálos áldozat Szobi Balázs, az Oxxo Racing Team kamionversenyzője, korábbi Dakar-résztvevő volt.

Szobiék Cessna-172 típusú kisrepülője a III. kerületi Aranyhegyi-lejtőnél, egy mező fölött körözött, amikor sebességét veszítve a földbe csapódott. Állítólag ismerős biciklisekről készítettek felvételeket, akik trükköket mutattak be a hegyoldalon. A gép három utasa meghalt az összeégett repülőben. A Független Hírügynökség szerint az Oxxo Racing Team kamionversenyzője Szobi Balázs, a csapat sajtófőnöke Tarsoly Tamás és Szabó András, a Monster energiaital cég egyik munkatársa voltak a hétfő esti repülőbaleset áldozatai.

Szemtanúk elmondása szerint a repülőgép „túl alacsonyan szállt”, a pilóta valószínűleg nem tartotta meg a 300 méteres biztonsági magasságot.

 

Szólj hozzá!

Címkék: budapest balázs baleset repülő szobi légiszerencsétlenség

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr172211895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása