HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Jamamoto veszi át Senna helyét a Hispaniánál

2010.07.09. 08:46 Real Simon says

A hétvégi Brit Nagydíjtól kezdve Jamamoto  Szakon veszi át Bruno Senna helyét a Hispania F1 Racing csapatánál. Az istálló vezetője, Colin Kolles több F1-es szakportál, illetve a mindig jólértesült BBC televízió megkeresésére sem volt hajlandó megerősíteni a pilótacsere tényét, de a kiváló angol szakíró, Adam Cooper saját blogján már kész tényként közli, hogy az év hátralévő részében a japán szamuráj lesz Karun Chandhok csapattása.

Ha döngetni akarnám a mellemet, azt mondanám, hogy Christian Klien - aki a Peugeot tartalékpilótája, és akivel a Le Mans-i 24 órás alatt beszélgettem - már június közepén megmondta nekem, hogy ez fog történni. Igaz, ő saját magát tippelte beugrópilótának (mint a Hispania másik pénteki tesztpilótája), de elmondta, hogy Bruno Senna nem teljesítette a brazil szponzorokra vonatkozó ígéreteit, ezért meg vannak számlálva a napjai a HRT csapatánál.

Úgy tudni, Chandhok sem tudta eddig behozni a tőle remélt pénzes indiai támogatókat, de ő egyelőre élvezi a csapat türelmét. Aztán ha egyszer az is elfogy, tényleg viszontláthatjuk Klient egy F1-es pilótaülésben.

Ha igaz a hír, az óriási pofon a Sennan névnek és a családnak, egyúttal az F1-nek is. Ha ugyanis a Senna névvel nem lehet megfelelő szponzort szerezni, miben reménykedjenek a többiek?

 

2 komment

Címkék: silverstone senna klien brit nagydíj bruno senna karun chandhok colin kolles hispania f1 pilótacsere jamamoto

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr522211903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gardendesigner 2010.07.09. 11:53:39

Már az FIA is megerősítette. Pénz beszél, Jamamoto több pénzt hozott....Bár ennyi erővel Bill Gates is beülhetne akár a Red Bullba is. Nagyon sajnálom, jó lett volna megtudni, milyen egy komolyabb verseny gépben, de ezzel szerintem sokat csökkent az esélye.

MS 2010.07.09. 16:30:15

Visszaülhet Senna Silverstone után a Hispaniába. Gyanítom, az Embratel emberei magukhoz nyúltak, miután Kolles tegnap este bejelentette, hogy az elmaradt zseton miatt lehet távozni :-)
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása