HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

150 ezer nézőt várnak hétvégén a Hungaroringre

2010.07.28. 18:36 Real Simon says

Hatvanezer nézőre számít vasárnap, 150 ezerre az egész hétvégén a Magyar Nagydíj főszervezője, az Ostermann Forma-1 Kft.

„A verseny napján hatvanezer látogatóra számítnuk – nagyjából annyira, mint ahányan Hockenheimben voltak“ – jelentette ki az Ostermann Kft. társtulajdonosa, Peter Gerstl a német Motorsport-Total.com honlap tudósítójának. Gerstl szerint ha a háromnapos hétvégén 150 ezren kilátogatnak a Hungaroringre, „azzal már elégedettek lehetünk“. A célegyenes melletti Gold és Szuper Gold tribün egyébként 48 ezer néző számára kínál ülőhelyet.

Az előzetes jegyeladások a korábbi évekhez hasonlóan alakultak. Frank Tamás, az Ostermann Forma-1 Kft. ügyvezetője szerint „hat-nyolc százalékkal állunk jobban, mint tavaly ilyenkor, amiért főként Michael Schumachernek kell köszönetet mondanunk“. A Magyar Nagydíj szervezői továbbra is bíznak abban, hogy a zömében német, olasz, brit és spanyol szurkolók összekötik az F1-es kiruccanást a balatoni nyaralással és Magyarországon maradnak, ami nemzetgazdasági szempontból nem mellékes "mellékhatása" a versenynek.  

A legdrágább belépőjegy 400 euróba kerül (3 napos bérlet parkolással a Szuper Gold tribünre), a legolcsóbb viszont csak 89 euró (kb. 25 000 Ft), melyet a tapasztalatok szerint elsősorban a magyar szurkolók vásárolnak.


Rajt a Hungaroringen 2009-ben  Fotó (c) Renault F1

Szólj hozzá!

Címkék: üzlet hungaroring magyar nagydíj szervezők frank tamás ostermann peter gerstl

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr22211930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása