HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Paris Hilton csapatot indít a motoros vébén

2010.12.14. 16:34 Real Simon says

Antonio Banderas kiszállt a Moto2-ből (Talmácsi Gábor nagy bánatára), helyette viszont érkezik egy másik híresség a MotoGP-sorozatba. Paris Hilton betársul a spanyol BQR csapathoz, amely a 125 köbcentis géposztályban áll rajthoz 2011-ben.

A nagyra törő terveket hétfőn jelentették be Madridban (Paris egyik kedvenc európai városában - alighanem innen az érdeklődés a csapat, meg a motorversenyzés iránt). A szőke celebritás tiszteletére a csapat új nevet is felvett: SuperMartxe VIP by Paris Hilton néven fognak indulni.

Sergio Gadea a projekt kedvéért visszalép egy géposztályt, jövőre a Moto2 helyett ismét a 125-ösök mezőnyében indul a spanyol gárdával. Csapattársa az újonc spanyol Maverick Vinales lesz, aki 2010-ben megnyerte hazája nemzeti bajnokságát és a 125 köbcentis Európa-bajnoki címet is.

Paris Hilton: üzletasszony és MotoGP csapattulajdonos. Ahogy azt kell...

Szólj hozzá!

Címkék: híresség bulvár; celeb; vip; motogp; paris hilton; gadea; talmácsi; banderas;hollywood;

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr372515653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása