HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Liuzzi: 'Nincs veszélyben a helyem a Force Indiánál'

2010.12.15. 11:57 Real Simon says

Vitantonio Liuzzi nem aggódik az állása miatt. Az olasz szerint érvényes szerződése van a Force India csapatával 2011-re, ráadásul a kocsi miatt volt lassabb idén Adrian Sutilnál.

Tonio Liuzzi 2009 végén két évre írta alá a szerződését a Force Indiával, így papíron valóban hátra van még egy év a kontraktusból. Az olasz eredményei azonban idén sokkal elmaradtak a csapattársa, Adrian Sutil eredményeitől, ráadásul a neve nem szerepel a csapat által leadott (és az FIA által december elején közzétett) előzetes jövő évi rajtlistán.

Liuzzi ennek ellenére biztos abban, hogy helye lesz a csapatnál jövőre. „Valahányszor egy újabb versenyző neve felmerül a Force Indiával kapcsolatban, mindig az én helyemet kérdőjelezik meg. De tudom, hogy ez csak a média látásmódja, én ugyanis a magam részéről teljesen nyugodt vagyok” – mondta az olasz az Autosportnak.

„A csapatnál eddig senki sem mondott nekem semmit erről. Szerződésem van a jövő évre, én már ennek tudatában készülődöm. Biztonságban érzem magam, nemcsak azért, ami a kezemben van, hanem, mert a csapattal is jó a kapcsolatom. A helyzetem tiszta, minden más csak spekuláció” – fejtegette Liuzzi. „Hogy a nevem nincs rajta az FIA listáján, az nem sokat számít, mivel más pilóták, akik már aláírtak, sem szerepelnek rajta.”

Liuzzi burkoltan arra is célzott, hogy inkább Adrian Sutil szekérrúdja áll kifelé a csapattól. A németnek a Force India már nyár elején felajánlotta a szerződés-hosszabbítást, Adrian (és menedzsere) azonban úgy döntött, inkább kivárnak. Még mindig van esély, hogy a Lotus-Renault csapatánál köt ki, így elhárulhatnak az akadályok Paul di Resta leszerződtetése elől.

Szólj hozzá!

Címkék: hosszabbítás fia; force india; di resta; liuzzi; tonoi; sutil; adrian; szerződés;

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr502517268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása