HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Caracasban parádézik a Williams

2011.01.07. 13:49 Real Simon says

Venezuela fővárosában, Caracasban tart utcai parádét februárban a Williams Formula-1-es csapat.

Nem nehéz kitalálni, hogy a grovei-i gárda ezzel kívánja köszönteni új szerzeményét, Pastor Maldonadót, meg a vele együtt érkező venezuelai szponzorokat.

Az utcai parádéra Caracas egyik külvárosában kerül sor február 14-én, pontosan egy hónappal a 2011-es versenyidény kezdete előtt. Az eseményen várhatóan megjelenik a közép-amerikai köztársaság elnöke, Hugo Chávez is, aki az elmúlt években sok politikai vihart kavart USA-ellenes kirohanásai miatt.

A bemutató központi helyszíne a Los Proceres szoborcsoport lesz, ami Venezuela egyik fő turistalátványossága. Maldonadót az elmúlt 3 évben a Venezuelai Turisztikai Hivatal támogatta a GP2-ben.

„Most, hogy hivatalosan is az AT&T Williams csapat pilótája lettem, ez az esemény remek alkalom lesz arra, hogy megköszönjem azoknak az embereknek a segítségét, akik eddig támogatták a pályafutásomat” – kommentálta a bejelentést Pastor Maldonado.


Egy ilyen 2010-es Williams FW32-vel parádézhat Maldonado februárban, Caracas utcáin

Szólj hozzá!

Címkék: caracas williams; újonc; pastor; maldonado; bemutató; venezuela; utcai parádé;

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr142567370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása