HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Csak februárban mutatkozik be az új McLaren

2011.01.09. 10:55 Real Simon says

Február 4-én mutatja be idei versenygépét, az MP4-26-ot a McLaren-Mercedes istálló. Ez azt jelenti, hogy a wokingiak egy átalakított 2010-es kocsival vesznek részt az új szezon első tesztelésén, Valenciában.

A McLaren MP4-26-ost várhatóan Berlinben fogják leleplezni. Ez azért meglepő, mert a korábbi hírek szerint a Mercedes-Benz (a csapatban korábban birtokolt 40%-os részesedés eladása után) idén teljesen kivonul a McLarenből. A korábbi hírekkel ellentétben valószínű, hogy marad a megszokott ezüst-magenta színezés a kocsikon.

Nem újdonság, hogy egy-egy csapat átmeneti autóval kezdi meg a szezon előtti tesztelést. Tavaly a Red Bull Racing kihagyta az első tesztet, hogy az RB6 aerodinamikai finomítására tudjon koncentrálni a csapat bázisán. Most a McLaren mellett a Force India is ezt a példát követi (a Force India 2008 óta a McLaren technológiai partnere): az indiai istálló csak a második menetpróbán, Jerez de la Fronterában tárja a nyilvánosság elé a VJM04-est.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr362571237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sferrari 2011.01.09. 11:43:03

Valamit titkolnak szerintem :D
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása