HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Új technikai igazgató a Force Indiánál

2011.01.10. 11:05 Real Simon says

Andy Green veszi át a technikai igazgatói pozíciót a Force India csapatánál. A változtatást az tette szükségessé, hogy Mike Gascoyne, a Lotus műszaki vezetője újabb embert "szipkázott el" az indiai gárdától.

Mike Gascoyne, az azóta visszavonult Gary Anderson, valamint a most "elszívott" Mark Smith korábban együtt dolgozott a Jordan-kocsik technikai bázisán. Smith 2002-től 2005-ig a Renault F1 Team főtervezőjeként funkcionált, szintén Gascoyne irányítása alatt. Ezek után nem meglepő, hogy a Rottweilernek becézett műszaki guru a Lotushoz is magával csábította a kiváló tervezőmérnököt.

Smith helyét mostantól Andy Green veszi át a Force Indiánál. Egy éven belül ő már a harmadik technikai igazgató a csapatnál: 2010 márciusában James Key állt át az erő világos oldalára, a Sauber-istállóhoz.

Hogy ki lesz Adrian Sutil csapattársa a Force Indiánál, az egyelőre kérdéses, de a hírek szerint az eddigi tesztpilóta, Paul di Resta kinevezése a legvalószínűbb.

Szólj hozzá!

Címkék: renault force india; mike gascoyne; technikai igazgató; mark smith; andy green; gary anderson; mérnök; váltás;

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr782573642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása