HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Lemondott az MNASZ nemrég megválasztott elnöke

2011.01.13. 17:55 Real Simon says

Áll a bál az MNASZ-ben. Válint Tibort a december 18-i közgyűlésen választották meg a szövetség elnökévé, de úgy tűnik, hogy a helyzete máris ellehetetlenült, ezért lemondásra kényszerül - értesült a Telesport.hu (MTI).

Mérlegelve a kialakult helyzetet, február 18-i hatállyal lemond posztjáról Válint Tibor, a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) elnöke - tájékoztatta csütörtökön az MTI-t Faluvégi Péter főtitkár. A szervezet vezetője a működőképesség megőrzése érdekében jelölte ki ezt az időpontot.

Az már korábban eldőlt, hogy a MNASZ elnöksége egy újabb tag lemondásával több mint a felére csökkent, ezért az alapszabály értelmében a főtitkár rendkívüli közgyűlést hív össze. A tanácskozásra február 19-én kerül sor.

Mint arról az SzC_blog is beszámolt, Válint Tibort a december 18-i közgyűlésen választották meg, ezután azonban a nyolctagú vezérkarból hárman lemondtak, majd január 6-án elhunyt Németh Gábor általános alelnök, végül Záprel Zsolt távozott a testületből.

Válint lemondásával újabb esélyt kaphat ellenfele, Frank Tamás, aki a decemberi elnökválasztáson néhány szavazattal maradt alul.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr572581640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása