HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Hamilton csatlakozott az Antti Fitness Clubhoz

2011.01.19. 13:29 Real Simon says

Új erőnléti edzőt nevezett ki Lewis Hamilton mellé a McLaren. A 2008-as világbajnok már a finn Antti Vierula tanácsai alapján, sok síeléssel készült az idei F1-es szezonra Coloradóban.

Hamilton csatlakozott az Antti Fitness Clubhoz – mondhatnánk. De csak olyan értelemben, hogy új személyi edzőjét Antti Vierulának hívják. A 2008-as F1-es világbajnok a karácsonyi szünetet és az új év első napjait az Egyesült Államokban töltötte, ahol hegymászással, síeléssel és erőnléti edzésekkel készült fel a 2011-es szezonban rá váró megpróbáltatásokra. Mindezt 2600 és 3700 méter közötti tengerszint feletti magasságban, a Colorado-hegységben.

Hamilton korábbi (McLaren által kinevezett) személyi edzője, Clayton Green  visszaköltözik a csapat wokingi bázisára, ahol a személyzet erőnlétének fenntartása lesz a feladata. Jenson Buttonnak ugyanis szintén saját edzője van, az egykori tengerészgyalogos, Bernie Shrosbree személyében.

A 2011-es évad korábban soha nem látott, 20 versenyhétvégéből áll – ezért alapvető fontosságú a versenyzők állóképességének fokozása.

Szólj hozzá!

Címkék: edzés mclaren hamilton tréning fitness lewis világbajnok antti vierula

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr712595701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása