HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Kétmillióan követték a neten a Ferrari-bemutatót

2011.01.29. 12:06 Real Simon says

Hatalmas érdeklődés kísérte a Ferrari F150 pénteki bemutatóját. Az új F1-es kocsi leleplezését közvetítő élő internetes adást a csapat adatai szerint kétmillió rajongó követte figyelemmel, a világ 149 országából.

Ez azt jelenti, hogy nem csupán a hagyományos autósport-kedvelő országokban (Nagy-Britannia, Németország, Franciaország), hanem a két pilóta, a spanyol Fernando Alonso, illetve a brazil Felipe Massa országában is sokan voltak kíváncsiak a leleplezésre.

A Ferrari sajtóközleménye szerint „Nagyon sok rajongónk kísérte figyelemmel a bemutatót a Távol-Keleten, valamint Indiában is. Afganisztánból és Üzbegisztánból is regisztráltunk felhasználókat, de nem maradt ki Namíbia, Botswana vagy Kongó sem.” Abu Dzabiban, ahol tavaly épp az F1-es futam előtt nyitotta meg kapuit a világ első Ferrari-témaparkja, óriáskivetítőkön, élőben közvetítették az F150 bemutatóját.

A McLarennek - amely február 4-én (jövő pénteken), Berlinben leplezi le az MP4-26-ot - fel van adva a lecke rendesen!

A Ferrari World Abu Dzabiban - élőben közvetítették az F150 leleplezését

Szólj hozzá!

Címkék: internet ferrari f1 bemutató alonso massa közvetítés maranello

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr742623196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása