HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Német szaklapok szerint Heidfeld váltja fel Kubicát

2011.02.09. 16:49 Real Simon says

Az F1-es ügyekben mindig jól értesült auto, motor und sport és a Speedweek kész tényként közli honlapján, hogy Nick Heidfeld veszi át Robert Kubica helyét a Renault F1-es csapatánál.

A német és svájci szaklap állítja: a 33 éves mönchengladbachi pilótát Eric Boullier, a Renault F1 Team vezetője választotta ki, és döntéséről már értesítette az ülésre szintén pályázó tesztpilótáit, Romain Grosjeant és Bruno Sennát.

Heidfeld tavaly a Szingapúri Nagydíjon ugrott be a Sauberhez az utolsó öt futamra, Pedro de la Rosa helyére. Jó versenyzése ellenére a német nem kapott szerződést 2011-re. „Quick Nick” korábban többször panaszkodott arra, hogy ha nem talál szponzort, nem lát esélyt arra, hogy idén az F1-ben szerepeljen.

Mint ismeretes, Robert Kubica vasárnap súlyos ralibalesetet szenvedett, aminek következtében csúnyán összetörte a jobb karját, kézfejét, kulcscsontját és lábát. Kubicára hosszú rehabilitációs időszak vár, ezért helyettesítése elkerülhetetlen volt.

1 komment

Címkék: kubica heidfeld renault nick beugró sauber boullier

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr982649568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pitz75 2011.02.10. 11:04:39

Azt gondolom, ha tényleg így van, akkor a Renault a lehető legbölcsebb döntést hozta meg. Nickkel simán belefér egy abszolut tisztességes szereplés, ami még akár meglepetés is lehet, ha jó lesz az autó és valamennyire össze tudják őket passzítani.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása