HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Év végére halasztanák a Bahreini GP-t

2011.02.21. 11:24 Real Simon says

Úgy tűnik, Bernie Ecclestone kénytelen lesz elhalasztani a bahreini futamot, miután továbbra sem csillapodnak a kedélyek a fővárosban, Manamában.

A Forma-1 irányítója a hét közepére ígért végső döntést, de a helyzet rosszabbodására tekintettel ez korábban is megszülethet.

„Azt az utasítást kaptuk, hogy mondjuk le a [Bahreinbe irányuló] szervezkedésünket” – idézi a Perzsa-öböl legismertebb gazdasági lapját, a Gulf  News-t a Times of India. A Gulf News szerint az idézet „egy német csapat képviselőjétől” származik. Norbert Haug, a Mercedes GP sportigazgatója a barcelonai teszten úgy fogalmazott: „Az alkalmazottaink biztonsága minden másnál előbbre való.”

Az RTL televízió F1-es szakértője, Niki Lauda szerint józan ésszel kell dönteni. „El kell törölni a versenyt” – nyilatkozta a háromszoros világbajnok.

A Times of India úgy tudja, hogy a Bahreini Nagydíjra a szezon végén, az Abu Dzabi GP és a Brazil GP közötti hétvégén, november 20-án kerülhet sor. Ez azt jelentené, hogy a 2011-es évad hét tengerentúli futammal érne véget.

Norbert Haug, a Mercedes GP és Bernie Ecclestone, az F1 első embere. Hamarosan dönteniük kell!

Szólj hozzá!

Címkék: f1 ecclestone; lauda; bahreini gp; bahrein; lemondás; manama; haug;

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr822676635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása