HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

A Mercedesé a pole a DTM-szezonnyitón

2011.04.30. 16:06 Real Simon says

A kanadai Bruno Spengler az utolsó körében 1:34,270 perc alatt ért körbe a hockenheimi pálya rövid körén, ezzel megszerezte az első rajtkockát a Mercedes számára a DTM idénynyitó futamán.

A francia-kanadai mögött, aki tavaly rossz hajrája miatt lecsúszott a DTM bajnoki címéről, Mattias Ekström lett a második, gondoskodva arról, hogy egy Audi A4 DTM is legyen az első sorban. A második rajtsorból üdítő meglepetésre Ralf Schumacher (Mercedes) és a kétszeres bajnok, Timo Scheider (Audi) indulhat.

A legjobb tízbe rajtuk kívül Mike Rockenfeller (Audi), Martin Tomczyk (Audi), Maro Engel (Mercedes), Miguel Molina (Audi), Christian Vietoris (Mercedes) és a Forma-3 Euroszéria bajnoki címvédője, az olasz Edoardo Mortara (Audi) került be.



A gyári AMG Mercedest hajtó Jamie Green meglepetésre csak a 14. legjobb időt futotta. Még rosszabbul járt csapattársa, Gary Paffett, aki csak az utolsó helyről indulhat, miután az időmérő edzés második percében elváltotta magát, és az AMG C-Klasse a kavicságyba csúszott.

David Coulthard (Deutsche Post Mercedes) a 13. helyről várhatja a vasárnap délután kettőkor kezdődő szezonnyitó verseny rajtját.

Bruno Spengler (CDN - AMG Mercedes) szerezte meg az első rajthelyet Hockenheimben

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr542867275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása