HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Lemondott a Williams két műszaki vezetője, Coughlan visszatér!

2011.05.03. 12:23 Real Simon says

Átszervezi műszaki részlegét a Williams F1 Team, miután az eddigi technikai igazgató, Sam Michael, valamint az aerodinamikai fejlesztésekért felelős Jon Tomlinson bejelentette lemondását.

Sam Michael és Jonathan Tomlinson lemondása egy ideje már lógott a levegőben, miután a grove-i gárda, amely tavaly a konstruktőr-vb hatodik helyén zárt, egyetlen pontot sem szerzett az eddigi három futamon.

"Sam és Jon tehetséges, ambiciózus ember, mindketten keményen dolgoztak az elmúlt tíz, illetve öt évben a Williams sikeréért. Azonban ők is elismerték, hogy a csapat teljesítménye nincs azon a szinten, ami elvárható lenne, ezért a csapat sikeres újjászervezése érdekében bejelentették lemondásukat. Mindketten a feladatkörükben maradnak a szezon végéig, ezáltal biztosítva, hogy a csapat megtartja a fókuszt és a lendületet a 2011-es évad folyamán. Hálásak vagyunk  Samnek és Jonnak a profi hozzállásáért"
– kommentálta a bejelentést Sir Frank Williams csapatvezető.

A Williams az elmúlt 33 év legrosszabb szezonkezdését produkálta 2011-ben, amin Sir Frank mindenképpen változtatni akar.

LEGFRISSEBB: Júniustól Mike Coughlan veszi át Sam Michael megüresedett helyét a Williams-istállónál, mint főmérnök (Chief Engineer). Coughlant 2007 júliusában bocsátották el a McLarentől, miután kiderült, hogy ő vette át a Ferrari F2007 technikai dokumentációját tartalmazó mappát ferraris kollégájától, Nigel Stepney-től. Micsoda fordulat! :)

Sam Michael (középen) 2004 óta a Williams technikai igazgatója - volt (Fotó: dppi)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr32874226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása