HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Alonso pert nyert egy rádió ellen

2011.06.16. 17:44 Real Simon says

Fernando Alonso rágalmazási pert nyert az Antena 3 ellen, amit azért indított, mert a spanyol rádióadó megalapozatlanul állította, hogy szakított kedvesével, Raquellel.

Nem kicsit lepődött meg Fernando Alonso, amikor 2009 decemberében azt hallotta a madridi Antena 3 rádióban, hogy szakított menyasszonyával, Raquel del Rosarióval.

Alonso azonnal intézkedett: felhívta az ügyvédjét, aki hitelrontás miatt beperelte a rádióadót. A madridi bíróság a Kanadai Nagydíj előtti héten hirdetett ítéletet, melyben 73 ezer euró (19,3 millió forint) megfizetésére kötelezte az Antena-3-at. Fernando és Raquel (aki az El Sueño de Morfeo nevű rockbanda énekesnője ) a teljes összeget jótékony célra fordította, az UNICEF-nek ajánlotta fel.

Fernando Alonso (Scuderia Ferrari) Fotó (c) Active Pictures 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr252989950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása