HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Button a magyar vízilabda-válogatottal edz Budapesten!

2011.06.22. 14:45 Real Simon says

A 2009-es Formula–1-es világbajnok, Jenson Button személyében illusztris vendége lesz a magyar vízilabda-válogatott jövő csütörtöki edzésének a budapesti Margitszigeten.

A McLaren Mercedes istálló kiválósága külön helikopterrel érkezik majd a magyar fővárosba június 30-án, és mintegy négy órán keresztül vendégeskedik nálunk. Ezt a vízilabda Vodafone-kupa mai sajtótájékoztatóján jelentette be Beck György, a hazai szövetség társelnöke, a Vodafone Magyarország elnök-vezérigazgatója.

Kemény Dénes csapata a Vodafone-kupáért száll medencébe – a brit versenyző és csapata, a McLaren-Mercedes szoros kapcsolatot ápol a telefonos céggel. A magyar csapat ellenfele a sanghaji „vizes” világbajnokság főpróbájaként a görög, a német és az orosz válogatott lesz majd július első három napján. (Forrás: Nemzeti Sport Online)

Jenson Button a pezsgőtől ázott el montreali győzelme után, a Margitszigeten a vízben fog...(Fotó: McLaren)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr23006047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szvakeniko 2011.06.22. 16:04:02

A magyar srácok a legjobbak a világon, úgyhogy kárára nem válik :)
Kérdés a vízben is megállná e helyét a fiúk mellett, pláne egy szerb, vagy egy orosz válaogatott ellen. Megnézném mire menne :)

Sünmami 2011.06.23. 06:57:39

@szvakeniko: Az első mondathoz kétség nem fér :)
Biztos hogy megállná a helyét, mivel az őt néző közönség 99%-a nem hiszem hogy a tudására lenne kíváncsi :)
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása