HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

F1 Driver Wanted: Keressük együtt Barrichellót!

2011.07.26. 12:00 Real Simon says

Rubens Barrichello saját motorhome-jával érkezik a Hungaroringre, Budapest 20 km-es vonzáskörzetébe. Hogy pontosan hol ver tanyát a Williams pilótája, még nem tudni, de a Száguldó cirkusz blog most "hajtóvadászatot" indít: keressétek meg és fotózzátok le Rubens kempingjét! A legjobb fotó beküldője Száguldó cirkusz albumot nyer.



Rubens Barrichello családjával együtt saját motorhome-jában (magyarul: lakóbusz, lakókocsi) érkezik a magyar Nagydíjra. "A saját motorhome-omban fogok lakni, körülbelül 20 kilométerre a várostól, de elég jól ismerem a könyéket. A gyerekeim is eljönnek, nagyon várom már, hogy találkozzam velük, és hogy egy kicsit megismerjem Magyarországot" - nyilatkozza Rubens a Williams Magyar Nagydíj-sajtóelőzetesében.

A Száguldó cirkusz blog most "hajtóvadászatot" indít: keressük meg és fényképezzük le Rubens motorhome-ját! Várjuk a Magyar Nagydíjra kilátogató, netán a környéken lakó, sátorozó magyar F1-rajongók fotóit a "gyanús" brazil zászlókról, Williams F1 Team matricákról, vagy a reggel a busz mellett fogat mosó Rubens Barrichellóról. Ha van gyanúsan jó, 2011-ben készült barrichellós/brazilos fotótok, ide küldjétek: simonetti96@gmail.com

Ne lepődjetek meg, ha Rubenst golffelszerelésben pillantjátok meg a lakóbusz előtt...

FONTOS! Ez természetesen csak egy játék, nem kell véresen komolyan venni! A Száguldó cirkusz szerkesztősége semmilyen felelősséget nem vállal a versenyző és családja nyugalmának megzavarásából keletkező esetleges bonyodalmakért.

Az viszont komoly, hogy a legötletesebb "Barrichello-vadászatos" fotót beküldő SzC_blog olvasó egy dedikált példányt nyer a Száguldó cirkusz 2010-2011 Formula-1-es évkönyvből!

Kalandra fel!
A szerkesztő

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr263100333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása