HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Massa Michelisz ellen: Focimeccsre készülnek a pilóták

2011.07.26. 08:05 Real Simon says

Gőzerővel folynak a hétvégi, 26. Formula 1 ENI Magyar Nagydíj utolsó előkészületei a mogyoródi pályán. Ám mielőtt felbőgnének a motorok a Hungaroringen, az F1-es pilóták megmutatják: nemcsak négykeréken tudnak csodát tenni.

A WTCC-menő Michelisz Norbert és Kovács "Kokó" István a magyar All-Star-csapat tagjaként lép pályára

A Forma 1-es versenyzőkből álló válogatott – soraiban Sebastian Vettellel, Felipe Massával, Nico Rosberggel, Vitalij Petrovval és Vitantonio Liuzzival – ugyanis szerda este, a Szusza Ferenc Stadionban (UTE stadion) egy jótékonysági gálán csap össze a magyar hírességekből álló csapattal. A Nazionale Piloti egyik alapembere, Fernando Alonso Maranellóban tölti a Magyar Nagydíj előtti napokat, ezért sajnos nem lesz ott a mérkőzésen.

Az este nyolckor kezdődő gálameccsre szépen fogynak a jegyek, melyeket immáron az újpesti stadion jegypénztáraiban is meg lehet váltani, 1000 Ft-os egységáron.

 „Nagyon örülünk annak, hogy ismét sikerült a pilóták válogatottját egy mérkőzésre rábeszélnünk, mert így a rajongók egyszerre két látványosságot is kaphatnak ezen a héten kedvenc sportágukkal kapcsolatban. Nem lesz könnyű dolga Massáéknak, hisz nemcsak ők, hanem az ellenfél soraiban található politikusok, egykori olimpiai, világ-, és Európa-bajnokok, színészek és más hírességek is szeretik és nem akárhogy űzik a focit, így biztos vagyok abban, hogy aki kilátogat szerda este a Szusza Ferenc Stadionba, az ragyogóan fog szórakozni” – mondta el Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója.

A szervezés oroszlánrészét magára vállaló Frank Tamás, a Magyar Nagydíj promótere úgy véli, a pilóták válogatottjának névsora az utolsó pillanatig változhat.

„Az már biztos, hogy Massa, Liuzzi és Petrov mindenképpen pályára lép az F1-es versenyzők közül, és a két csapatkapitány, Vettel és Rosberg is jelezte, hogy számíthatunk a játékukra. Azonban utóbbi két pilótát a csapataik a német futamot követően berendelték a versenyen begyűjtött adatok elemzésére, így könnyen előfordulhat, hogy csak az utolsó pillanatban érkeznek meg.”

A magyar csapat edzője, Dunai Antal; Frank Tamás főszervező; Gyulay Zsolt elnök és Kovács "Kokó" István a hétfői sajtótájékoztatón (Fotó: Hungaroring Sport Zrt.)

„ Idén is több magyar erősíti majd a pilóta válogatottat, köztük Michelisz Norbert, Kiss Norbert, Wéber Gábor és Mészöly Géza is. Persze a másik oldalon sem akárkik kergetik majd a labdát: Erdei Zsolt, Balogh Gábor, Dragóner Attila, Lipcsei Péter és Kovács Kokó István nevét senkinek sem kell különösképpen bemutatni” – jelentette ki a sajtótájékoztatón a Hungaroring Sport Zrt. alelnöke.

A mérkőzésre július 27-én, szerdán este 20 órától kerül sor a Szusza Ferenc stadionban.

Szólj hozzá!

Címkék: f1 liuzzi rosberg massa vettel magyar nagydíj hungaroring; petrov pilóták; focimeccs; futball; nazionale piloti;

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr333099673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása