HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Újabb magyar McLaren-szponzor a Magyar Nagydíjon

2011.07.26. 21:00 Real Simon says

A Pick után újabb magyar szponzor jelenik meg a Vodafone McLaren Mercedes istálló mindkét autóján a 2011-es Magyar Nagydíjon.

Tavaly a Pick felirata volt olvasható Hamilton és Button McLarenjének oldalán (Fotó: HochZwei)

A McLaren-istálló főtámogatója, a Vodafone jóvoltából első alkalommal tavaly került egy magyar cég (a Pick) logója a McLaren Mercedes versenyautóinak oldalára. Idén a közönség a 2009-es világbajnok Jenson Button, valamint a 2008-as világbajnok Lewis Hamilton autóján a Waberer’s Holding logójával találkozhat.

Ennek segítségével több százmillió tévénéző ismerheti majd meg Magyarország és Kelet-Közép-Európa piacvezető, egyúttal Európa hatodik legnagyobb közúti fuvarozó logisztikai cégét, a Waberer’s-t.

„A Waberer’s Csoport és a Vodafone közötti párbeszéd egyik  érdekes és értékes  epizódja, hogy egy nemzetközi téren  ismert  magyar márka  az F1-en keresztül juthat el sok millió hazai és külföldi tévénézőhöz. Szeretném hazánkat Európa logisztikai központjává tenni. Az ország földrajzi elhelyezkedése kiváló, a gazdasági környezet javulóban van, a fuvarozók pedig a bevezetett kereskedelmi gázolaj révén nincsenek versenyhátrányban a régió többi szereplőjéhez képest. Ennek a célnak az eléréséhez szükségesek az ehhez hasonló marketinglépések, így örömmel éltünk a Vodafone által felkínált lehetőséggel”
– mondta Wáberer György, a Waberer’s Holding elnök-vezérigazgatója.

Szólj hozzá!

Címkék: szponzor mclaren; magyar nagydíj; magyar cég; vállalat; waberers; pick; logo;

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr473102331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása