HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Webber jövőre is a Red Bullnál marad

2011.08.27. 11:00 Real Simon says

Hosszú huzavona után ma, Mark Webber 35. születésnapján jelentették be, hogy az ausztrál 2012-ben is a Red Bull pilótája marad. Ez lesz Webber hatodik szezonja a bikásokkal.



Újabb egy évvel meghosszabbította Mark Webber szerződését a Red Bull Racing. A csapat a bejelentést egy szép gesztussal augusztus 27-ére, Webber 35. születésnapjára időzítette.

„A Formula-1 elitjében akartam folytatni a pályafutásomat, ezért nem volt kérdés, hogy újabb egy évre hosszabbítsak a Red Bull-lal. Még mindig nagyon motivált vagyok, hogy a lehető legjobb eredményeket érjem el magam, illetve a csapatom számára”
– fogalmazott Webber a csapat sajtóközleményében.

Az SzC_blog szeriont ez kétértelmű duma, amiből nem következik egyenesen, hogy a világbajnoki cím megszerzése lenne (vagy lehetne) az ausztrál célja.

„Az elmúlt öt évben keményen dolgoztunk és bebizonyítottuk, hogy képesek vagyunk világbajnok autót tervezni és építeni. Arra készülök, hogy továbbra is a limiten autózzak 2012 minden egyes versenyhétvégéjén” – húzta a maszlagot az ausztrál.

Az RBR csapatfőnöke, Christian Horner szerint könnyen ment a megegyezés Mark Webberrel. „Amikor leültünk és elkezdtünk 2012-ről tárgyalni, hamar egyértelművé vált, hogy Mark és a csapat is folytatni kívánja ezt a sikeres együttműködést. Ebből az következik, hogy a 2012-es szerződés-hosszabbítás sima ügy volt.”

„Mivel mark már 2007 óta nálunk versenyez, jól ismeri a csapatot, a motivációja, edzettsége és elhivatottsága mindig nagyon magas szintű volt. Mark Webber és Sebastian Vettel párosa egy nagyon erős páros, keményen nyomják egymást előre és nagyon örülünk, hogy a negyedik szezon óta ugyanazzal a pilótapárossal dolgozhatunk együtt
" - jelentette ki Horner.

Webber ügyesen taktikázott az egyéves szerződéssel, 2012 végén ugyanis lejár Felipe Massa szerződése a Ferrarinál, Michael Schumacher valószínűleg távozik a Mercedestől, és sem Hamilton, sem Button helye nincs bebetonozva a McLarennél.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr53183549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása