HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Costa és Willis a Mercedesnél folytatja

2011.10.02. 09:00 Real Simon says

A konkurenciától rabolt értékes mérnököket a Mercedes GP. A Ferrari volt főmérnöke, Aldo Costa december 1-től, míg a HRT eddigi technikai igazgatója, Geoff Willis már októberben csatlakozik a brackelyi gárdához.


Ahogy azt a Száguldó cirkusz blog előre jelezte, újabb két korábban a konkurenciánál magas beosztásban dolgozó mérnökkel erősített a Mercedes GP.

Ferrari májusban elbocsátott volt főmérnöke, Aldo Costa december 1-től áll a brackleyiek szolgálatába. Costa korábban éveken át együtt dolgozott az Ezüstnyilak jelenlegi vezetőjével, Ross Brawnnal a Ferrarinál.

Geoff Willis az idény elején szerződött le a Hispaniához (HRT). A kiváló angol mérnök a Williams, a British American Racing (BAR), majd a Honda technikai igazgatójaként vívta ki a szakma elismerését.

Willis új feladatköre a Mercedes-kocsik aerodinamikai és járműdinamikai fejlesztését foglalja magába, míg Costa az autótervezés és -fejlesztés felelőseként áll majd munkába. Mindketten annak a Bob Bellnek (fejlesztési igazgató) a csapatába tartoznak majd, akit a 2011-es idény előtt a Renault-tól csábított el a Mercedes.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr383273654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása