HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Szalay Balázs a Hungaroring Sport Zrt. vezetésében

2011.10.10. 10:00 Real Simon says

E hónaptól fogva új üzletfejlesztési igazgatója van a a Hungaroring Sport Zrt-nek, a korábbi tereprali országos bajnok, Szalay Balázs személyében.
 


(Hungaroring info/Simon István)
A Hungaroring Sport Zrt. vezetősége hároméves tervet tűzött ki maga elé. Ennek mentén azt szeretné elérni, hogy gazdaságilag minden tekintetben nyereséges vállalkozássá váljon. Ezért oktbertől létrehozták az üzletfejlesztési igazgatói posztot, amely a pályával kapcsolatos üzletfejlesztéseket, marketing- és pr-tevékenységeket, illetve az értékesítési terület feladatait fogja össze. Az új posztra az ismert autóversenyzőt, Szalay Balázst nevezték ki. 
 
 Az üzletfejlesztési igazgató kijelentette: ugyan több sportcélú és társadalmilag fontos szerepvállalásra is készülnek, ám elsősorban olyan projekteknek adnak helyt, ami gazdasági hasznot hoz a cégnek.
 
„Mostantól csak olyan projektet támogatunk, amely veszteség helyett nyereséget hoz” - Szalay Balázs
 
Amikor tavaly szeptember elején Gyulay Zsolt felváltotta Palik Lászlót a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatói posztján, az új vezető azonnal bejelentette: azt szeretné elérni, hogy irányítása alatt önállóan, és ne az állami támogatásoknak köszönhetően váljon nyereségessé az ország legnagyobb sportvállalkozása. 
 
Azóta a szükséges átszervezések megtörténtek, a pálya értékesítését a cég visszavette a saját kezébe, és a változások lezárásaként október 3-tól létrehozták az üzletfejlesztési igazgatói posztot, amelyre Szalay Balázst nevezték ki. 
 
A Hungaroring Sport Zrt. vezetősége egyértelműen azt reméli a tapasztalt és remek kapcsolatokkal rendelkező Szalaytól, hogy a mogyoródi pályán található valamennyi létesítmény – maga a pályacsík, az offroad-pálya és a Groupama Garancia Vezetéstechnikai Centrum – kihasználtsága megnőjön, és nagyobb bevételt hozzon a cég számára.
 
„A termékfejlesztés, a marketing, az értékesítés és a PR-tevékenység irányítása mindenhol összehangolt munkát követelt, amit csak egymásra utalva lehet eredményesen végezni, így itt is egy kézbe került mind a négy terület, azaz ezek vezetése a legfőbb feladatom. Egyértelmű a célom: olyan fejlesztéseket, projekteket fog a Hungaroring innentől fogva támogatni, ami veszteség helyett nyereséget hoz a cég számára” – jelentette ki az új üzletfejlesztési igazgató.
 
Szalay Balázs szerint mindez nem jelenti azt, hogy a mogyoródi pálya bezárná a kapuit az emberek autó-, és motorsport szeretete előtt. Több olyan programot is szerveznek 2012-ben is, amiben a MAMS és a MNASZ, vagy éppen a rendőrség, mint társszervező szerepel majd.

"Több olyan közös projektet szeretnénk elindítani, ami a gyermekeknek fog szólni, hisz később belőlük is kikerülhetnek leendő partnereink. Ugyancsak folytatjuk sportszakmai és biztonságos közlekedést elősegítő oktatási programjainkat" – fogalmazott a 46 éves, kiváló tereprali-versenyző.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr363291371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása