HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Michelisz rekordbeállítással a 4. helyről indulhat

2011.11.05. 11:45 Real Simon says

A negyedik rajthelyről kezdheti meg a vasárnapi első futamot Michelisz Norbert a WTCC sanghaji fellépésén. A Zengő Dension Team pilótája ezzel beállította egyéni legjobbját, legutóbb májusban rajtolhatott ilyen előkelő helyről Monzában.

A negyedik helyről rajtolhat Michelisz Norbert a túraautó-világbajnokság történetének első kínai futamán vasárnap, Sanghajban. A Zengő Dension Team magyar pilótája ezzel beállította eddigi legjobb eredményét, amelyet Monzában ért el, májusban. Norbi a második futamot a kilencedik helyről kezdheti meg, miután az időmérő edzés első szakaszában a második leggyorsabb köridőt futotta. 

„Azt tudtuk, hogy nagyon nehéz időmérőnk lesz, ráadásul a rajtpozíció nagyon fontos ezen a pályán, mert nagyon szűk és nehéz dolgom lesz, ha holnap előzni akarok” - idézi versenyzőjét a Zengő Dension Team közleménye. „Nagyon pozitívan értékelem az időmérőt, hiszen a privát értékelésben a legfőbb riválisaim mögöttem vannak és ma az volt a fő célom, hogy ez teljesüljön. A negyedik hely hab a tortán, hiszen volt egy nem is olyan apró hiba a gyorskörömben. Úgy gondolom, hogy még az első sor is meglehetett volna. Sajnálom, hogy ez nem jött össze, ennek ellenére ez az egyik legjobb helyezésem az időmérőkön. Köszönöm a csapatnak, mert nagyon sokat szenvedtünk és úgy gondolom, hogy igen jó utat találtunk.”
 
A WTCC sanghaji első futamát az Eurosport élőben közvetíti, vasárnap reggel 7:45-től.
 
Az 1. futam előzetes rajtsorrendje:
1. Alain Menu (CH) Chevrolet Cruze LT  1:05,555
2. Robert Huff (GB) Chevrolet Cruze LT  1:05,700
3. Colin Turkington (GB) Roal BMW 320 TC  1:05,712
4. Michelisz Norbert (H) Zengő BMW 320 TC  1:05,738
A 2. futam előzetes rajtsorrendje:
1. Robert Huff (GB) Chevrolet Cruze LT
2. Gabriele Tarquini (ITA) Sunred SEAT León
3. Fredy Barth (DK) Sunred SEAT León
4. Yvan Muller (FRA) Chevrolet Cruze LT
9. Michelisz Norbert (BMW 320 TC)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr83355597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása