HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Kiszivárogtak a Caterham F1 első fotói

2012.01.25. 13:00 Real Simon says

Egy különös bakiból kifolyólag egy nappal a hivatalos autóbemutató előtt kiszivárogtak a 2012-es Caterham F1 versenyautó első fotói.

A szakma máris kacsacsőrű emlőshöz hasonlítja az új Caterham CT01-est

Tony Fernandes csapata – amelyet eddig Team Lotusként ismertünk, de tavaly év végén önként lemondott a legendás név használatáról, helyette felvette a Caterham F1 Team nevet  eredetileg csütörtökön leplezte volna le a CT01-est. De az F1 Racing februári száma már ma megjelent, így a magazin előfizetői már szerdán letölthették a digitális formátumot, benne az új Caterham első fotóival. A fotók azóta javában keringenek az interneten.

A Team Caterham felállása egyébként lényegében nem változott tavalyhoz képest: a kocsit továbbra is Heikki Kovalainen és Jarno Trulli fogja vezetni, a tervezői részleget Mike Gascoyne irányítja, a motor és a váltómű pedig a Renault-tól érkezik.

Egyedül a harmadik számú pilóta személye kérdéses, amelyre a legfrissebb hírek szerint a Renault-Lotustól menesztett orosz, Vitalij Petrov a legesélyesebb.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr643760464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rognork 2012.01.25. 18:41:20

Egy felülnézet jól jönne.

Real Simon says 2012.01.25. 23:31:44

@rognork: Jól jönne, de még nincs más kép. Majd holnap, a hivatalos bemutató után nézz vissza!
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása