HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Räikkönen jövőre is a Lotusnál

2012.10.29. 13:09 Real Simon says

Egy évvel meghosszabbította Kimi Räikkönen szerződését a Lotus F1 Team. A csapat rendhagyó módon, egy YouTube-videóban jelentette be az örömhírt hétfő délelőtt.

Noha Kimi Räikkönen - a várakozások ellenére - nem nyert még futamot a visszatérő szezonjában, a finn rendkívüli megbízhatóságának köszönhetően továbbra is ott van a világbajnoki cím esélyesei között. Kimi az eddigi tizenhét futamból tizenhatszor pontszerzőként ért célba, egyedül Sanghajban nem hozott pontokat magának és csapatának.

A bejelentés videója:

Kimi Räikkönen: "Kivételesen jól sikerült a visszatérésem a Formula-1-be, a csapat egész évben nagyon jól dolgozott. Őszintén szólva, azok után, ahol 2011-ben tartott a csapat, nem számítottam arra, hogy ebben az évben versenyben leszek az egyéni világbajnoki címért. Éppen ezért nagyszerű, hogy olyan sokszor felállhattam már a dobogóra és rendszeres pontszerző lettem. Nagyon jól érzem magam a Lotus F1 Teamnél, ugyanazt a versenyfilozófiát valljuk. A szerződés-hosszabbításom kézenfekvő választás volt, nagyon várom, hogy együtt egy újabb lépést tegyünk előre a következő idényben."

Eric Boullier, a Lotus csapatfőnöke: "Kimi Formula-1-es visszatérése kivételesen jól sikerült. Az első pillanattól kezdve, amikor beült az autóba, tisztán látszott, hogy semmit sem veszített a gyorsaságából és a technikai hátteréből; egész évben egy összeszedett, motivált pilótával dolgozhattunk együtt. Nem kis mértékben Kimi tehetségének és versenytapasztalatának köszönhető, hogy a Lotus F1 Team ilyen erős pozíciót foglal el a világbajnokságban. Természetes döntés volt részünkről, hogy jövőre is számítunk a segítségére."

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr394876934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása